Hotel Anna’s Star Beach 3* Thassos

 

Hotelul Anna’s Star Beach este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, la 40 de metri de plaja, intr-o livada de maslini si la 100 de metri pana in centrul statiunii.
Hotelul se afla la 45 de kilometri de Limenas, capitala insulei si port si la 25 de kilometri de Prinos, cel de-al doilea port al insulei.

Facilitati hotel: piscina exterioara, sezlonguri & umbrele la piscina, sezlonguri & umbrele la plaja contra unei consumatii, bar la piscina, jacuzzi (contra cost), internet WiFi (gratuit), parcare.
Facilitati camere: 3 studiouri pentru 2 si 3 persoane, 1 apartament pentru 4 persoane, 1 apartament (4 persoane), intr-o cladire separata ce apartine de acelasi complex.
Studiourile sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, chicineta utilata, TV cu ecran plat, internet WiFi, aer conditionat si balcon. Paturile din studiouri sunt single, 2 unite si unul separat. In apartamente, intr-una din incaperi exista 1 pat dublu iar in cealalta, 2 paturi single si o canapea. Apartamentul are 2 dormitoare, 1 baie si 1 bucatarie.

€Pret minim! 10 days
Distanta pana la plaja: 40m Distanta pana la aeroport/port: 42km Distanta pana la cea mai apropiata statiune: 100m
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.