Hotel Wine Chisinau

Hotelul este amplasat la 5 minute de centrul orasului Chisinau si este localizat astfel incat va permite sa remarcati o frumoasă priveliște a orașului de la balconul camerei. Hotelul dispune de 10 camere comfortabile, echipate corespunzator pentru  un sejur placut (camere single, double cu pat matrimonial, twin cu paturi separate, camere triple si camere deluxe pentru 4 persoane) cu preturi incepind de la 40 euro/zi cu mic dejun inclus, tip bufet suedez si un pahar de vin pe zi pentru degustare!

€20 1 days
Facilitati camere: - aer conditionat; - balcon; - televizor; - mini-bar; - WI-FI internet; - uscator de par si consumabile ptr.baie - telefon (serviciu pentru desteptare la ora solicitata); - informatii turistice;
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.