H. Dolphin Beach 3* Possidi, Halkidiki

Oferta speciala pentru familiile cu doi copii cu virsta pina in 14 ani (ambii beneficiaza de gratuitate)!

Hotelul Dolphin Beach este amplasat în înverzita peninsula Kassandra, în Possidi. Cu vedere spre Olimp şi lângă apele cristaline ale Mării Egee, spera ca oaspeții săi sa aiba vacantele cele mai lipsite de griji ale vieții lor, bucurându-se de soare și mare. Hotelul oferă 73 camere.

Oaspeţii îşi pot începe ziua savurând un mic dejun tip bufet. Restaurantul în stil tavernă al Hotelului Dolphin serveşte mâncăruri greceşti şi mediteraneene atât la prânz, cât şi la cină. La barul de pe plajă şi la barul de la piscină, oaspeţii se pot relaxa savurând un cocktail răcoritor, în timp ce ascultă muzică ambientală.

În satul pescăresc Possidi puteţi găsi numeroase taverne situate pe malul mării. Templul lui Poseidon şi farul vechi de 150 de ani se află la 15 minute de mers pe jos


Facilitati hotel:

Hotelul oferă un hol cu recepție 24 de ore și check-out, un seif, facilitati de schimb valutar, o sală de jocuri, salon TV și loc de joacă pentru copii.Cafeneaua, barul și restaurantul oferă produse alimentare și băuturi. Pentru taxe suplimentare, oaspeții pot profita de acces la Internet WLAN, servicii de spălătorie și închiriere de biciclete.

Facilitati camere:
Ospitalitatea oferită de către cele 56 de studiouri și 11 apartamente este ideală pentru familii și însoțită de splendida vedere la mare, care cuprinde incinta hotelului de la fiecare colț.

All Inclusive Package

-Pensiune completa cu mic dejun, pranz si cina.

-2 ori pe saptamana seara tematica

-bauturi locale alcoolice si non alcoolice

-recoritoare si cafea

-inghetata la cina bufet

-sezlonguri si umbrela la piscina si la plaja

-Entertainment o data pe saptamana

€Pret minim!
Conditii rezervari copii in camera cu 2 adulti: - 2 copii 0-14 ani gratuit.
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.