Flegra Palace 4*, Halkidiki

💡 10 zile cu demipensiune,cu check-in in data de 20.06.2019!

Amplasat în mijlocul unor grădini mereu verzi, Flegra Palace se află în Halkidiki, la 150 de metri de plaja cu nisip din Pefkohori. Oaspeții se pot bucura de 2 piscine și pot savura preparate culinare la restaurantele decorate modern.

Camerele luminoase şi moderne au terasă sau balcon mobilat. Fiecare cameră este dotată cu încălzire centralizată, aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit, DVD player, seif şi frigider.

Restaurantul Ambrosia servește preparate mediteraneene și oferă vedere la piscină. Amplasat lângă piscină, barul Soleil oferă cafea și cocktailuri pe toată durata zilei.

Facilitățile de agrement de la Flegra Palace includ teren de volei, tenis de masă, TV LCD cu canale prin satelit, loc de joacă pentru copii și cadă cu hidromasaj.

Aeroportul Internaţional Salonic este la 100 km.

€500 10 days
Pefkohori sau Kapsochora este inca din anii ’70 una dintre destinatiile favorite ale turistilor care viziteaza bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Situata chiar inainte de ultimul cap al peninsulei, la o distanta de 100 km de Salonic, statiunea Pefkohori isi intampina vizitatorii cu o promenada lunga ce se intinde de-a lungul plajei si desparte marea de zona unde se ingramadesc o sumedenie de restaurante, baruri si magazine.
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.