Litoralul pentru toti

Oferta speciala este valabila in extrasezon!

Pret 10 euro/pers/noapte (minim 5 nopti)

H.Voila   este amplasat in nordul statiunii, pe malul lacului Siutghiol, la aprox.150 m de plaja şi oferă camere cu aer condiţionat, cu balcon, un restaurant tradiţional românesc cu terasă. Acest hotel de 3 stele oferă 300 camere duble cu balcon, televizor, minibar şi baie cu dus. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice şi în camere. Copiii se pot distra în locul de joacă de la Caraiman. Hotelul Caraiman oferă parcare gratuită in limita locurilor disponibile.Se accepta animale de companie de talie mica – 33 lei/zi.
FACILITATI MASA: restaurant cu mic dejun bufet, restul meselor in sistem bonuri valorice.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
0-6.99 ani neimpliniti – gratuitate la cazare si mic dejun,
7-11.99 ani achita 35 lei/zi fara pat suplimentar sau 50 lei cu pat beneficiind in ambele cazari de mic dejun;
12-18 ani achita 65 lei/zi cu md si pat suplimentar.

€10 1 days
Litoralul pentru toti este un program social destinat familiilor care doresc petrecerea unui sejur pe litoral in extrasezon. Perioada in care se desfasoara programul este 3 mai - 20 iunie si 1 septembrie - 15 octombrie. Durata sejurului este de minim 5 nopti de cazare si participa hoteluri de 2, 3 si 4 stele. Pentru oferte similare va rugam sa contactati un reprezentant al agentiei!
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.