H.Boryana 3* Albena

 ➡ 15% reducere pentru minim 7 nopti la rezervari efectuate si achitate integral pana la 31 decembrie in camera dubla vedere mare!

Situat pe plajă, în apropiere de rezervația Baltata din Albena, Hotelul Borjana oferă vedere la Marea Neagră. Hotelul oferă servicii all inclusive, precum și alte opțiuni de luat masa, iar oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber și piscină pentru copii.

Restaurantul hotelului organizează seri speciale cu preparate la grătar sau seri tematice cu fructe de mare și preparate culinare din bucătăria bulgărească și italiană. Snack barul de la piscină servește salate, fructe, pizza și multe altele. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul din hol și la cel de la piscină. Programe de divertisment sunt oferite de 6 ori pe săptămână.

Toate camerele hotelului au TV prin cablu, aer condiționat, minibar și balcon. Unele unităţi oferă vedere la mare. Băile private sunt dotate cu o cadă sau duș.

Tarifele camerelor includ o umbrelă şi 2 şezlonguri, care pot fi utilizate lângă piscina în aer liber sau pe plajă.

Oaspeții se pot bucura de sporturi nautice, inclusiv windsurfing, scufundări, schi nautic și water jet. În plus, sunt disponibile și diverse alte sporturi, precum baschet, volei pe plajă, biliard, squash și tenis de masă.

Aeroportul Varna se află la 41 km de proprietate. Oaspeții pot vizita stațiunea Nisipurile de Aur, aflată la 18 minute de mers cu mașina.

€Pret minim!
Accesul si stationarea este gratuita in Albena pentru maxim 30 (treizeci) de minute! - Parcare se ofera GRATUIT numai in parcarea Lazur (aflata partea de nord a stațiunii, exact lângă intrarea din drumul Albena - Balcic) Parcare cu plata in statiune pentru cei cazati in Albena : 1. Turistii care doresc să rezerve un loc de parcare pentru perioada șederii lor platesc un abonament de 10 LEVA / zi. Rezervările pot fi făcute în avans prin intermediul Call Center-ului Albena la telefon +359 700 12 110 (luni - vineri intre orele 08: 30h - 17: 00 h) sau la fața locului (in funcție de disponibilitate). Nu se tarifeaza suplimentar iesirile si intrarile in statiune Locul de parcare va fi rezervat în zone cat mai apropiate de hotelul rezervat. Plata pentru locul de parcare se va face la fața locului. Oaspetii statiunii care nu doresc să rezerve un loc de parcare în avans pot parca in interiorul statunii pentru o taxa de 10 LEVA / sejur. In acest caz parcarea se va face in functie de disponibilul la momentul sosirii si nu este asigurat un anume loc de parcare . O taxă suplimentară de 2 leva se va plati pentru fiecare ieșire /intrare in si din statiune. Parcarea de la Stația de autobuz (langa intrarea in Albena) - se taxeaza cu 5 LEVA/ zi
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.