Hotel Nona 3*, Albena

➡ 25% reducere pentru minim 7 nopti la rezervari achitate integral pana la 31 decembrie!

Hotelul Nona 3*** se afla in zona de sud a statiunii Albena, pe plaja, fiind usor accesibil din zona centrala a statiunii. Hotelul reprezinta una din cele mai bune unitati de cazare ca raport calitate/tarif din statiune.

 Hotelul Nona 3*** din Albena a fost complet renovat in 2011 si prezinta cazare in camere confortabile la tarife accesibile. Serviciul de all incusive reprezinta un alt punct de atractie al hotelului, impreuna cu situarea lui in primul rand de hoteluri de la plaja.

Oaspetii hotelului Nona 3*** din Albena se pot bucura de cazare in 167 camere duble, situate intr-o cladire de 10 nivele si deservita de 3 lifturi. Hotelul dispune de cateva apartamente cu un dormitor si de 2 apartamente cu doua dormitoare (40 mp).

Camerele duble complet renovate in 2011 dispun de suprafata de 15 mp., aer conditionat individual, TV satelit, minibar, telefon, WiFi (contra cost), baie cu cada sau dus, balcon, gresie pe jos. majoritatea camerelor dispun de vedere la mare.

Hotelul Nona 3*** ofera urmatoarele servicii si facilitati:

  • receptie, lobby-bar, WiFi in lobby (contra cost)
  • restaurant
  • seif (contra cost), birou de schimb valutar, spalatorie

Turistii cazati la hotel Nona 3*** beneficiaza de acces gratuit la piscina exterioara a hotelului Elitsa 3*** din imediata apropiere, piscina ce dispune si de sectiune pentru copii, bar la piscina. Sezlong si umbrela la piscina gratuite, in limita disponibilitatilor.

Copiii se pot bucura de locul de joaca, Mini Club, baby-cot (patut bebelus), scaun inalt la restaurant.

Gratuit: Volei, aerobica in apa, aerobica, animatie 6 zile/saptamana.
€Pret minim! 7 days
Parcare Albena 2018 : Accesul si stationarea este gratuita in Albena pentru maxim 30 (treizeci) de minute! Parcare se ofera GRATUIT numai in parcarea Lazur (aflata partea de nord a stațiunii, exact lângă intrarea din drumul Albena - Balcic) Parcare cu plata in statiune pentru cei cazati in Albena : 1. Turistii care doresc să rezerve un loc de parcare pentru perioada șederii lor platesc un abonament de 10 LEVA / zi. Rezervările pot fi făcute în avans prin intermediul Call Center-ului Albena la telefon +359 700 12 110 (luni - vineri intre orele 08: 30h - 17: 00 h) sau la fața locului (in funcție de disponibilitate). Nu se tarifeaza suplimentar iesirile si intrarile in statiune Locul de parcare va fi rezervat în zone cat mai apropiate de hotelul rezervat. Plata pentru locul de parcare se va face la fața locului. Oaspetii statiunii care nu doresc să rezerve un loc de parcare în avans pot parca in interiorul statunii pentru o taxa de 10 LEVA / sejur. In acest caz parcarea se va face in functie de disponibilul la momentul sosirii si nu este asigurat un anume loc de parcare . O taxă suplimentară de 2 leva se va plati pentru fiecare ieșire /intrare in si din statiune. Parcarea de la Stația de autobuz (langa intrarea in Albena) se taxeaza cu 5 LEVA/ zi
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.