Hotel Palladium 4*, Halkidiki

💡 10 zile cu all inclusive, cu intrare in data de 20.06.2019 !

Încadrat de plaje frumoase și de o zonă muntoasă acoperită de pini, hotelul de familie Palladium are o piscină cu o zonă pentru copii și o terasă la soare. Oferă camere moderne, cu vedere la golful Toroneos. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, seif și TV cu ecran plat și se deschid spre un balcon. De asemenea, acestea includ un frigider și o baie cu duș și uscător de păr.

La Hotelul Palladium oaspeții vor găsi un restaurant care servește o varietate de mâncăruri grecești, precum și un bar. Printre alte facilități se numără un loc de joacă și un teren de tenis.

Recepția poate facilita organizarea de excursii spre destinații din apropiere. Hotelul este situat la doar 600 m de plajele peninsulei Kassandra. Orașul Salonic se află la aproximativ 100 km. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

€600 10 days
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.