Travel Club, un club de vacanta destinat prietenilor care isi doresc vacante de vis, la tarife unice!

24 apr. 2017 0 Uncategorized

Clubulvacantei.ro este noul portal de rezervari turistice online al agentiei Travel Club, marca a companiei Alex Travel, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/1418/2005.  Asigurarea de insolventa financiara  este inchiata anual la societatea Omniasig Insurance Group.

Portalul online www.clubulvacantei.ro este la doar un click distanta de dumneavoastra! Intrucit viitorul turismului consta in comunicare si informatica, dorim sa va oferim un instrument cit mai eficient de organizare a vacantelor, astfel incit sa puteti folosi timpul dumneavoastra pentru a fi alaturi de cei dragi! Echipa noastra incearca sa se faca remarcata si in mediul on-line, atit prin site-ul nostru usor de folosit, cit si prin ofertele turistice personalizate si adaptate oricarui buget de vacanta.

Travel Club functioneaza ca si o bursa on-line de turism, avind avantajul de a colabora cu cei mai mari furnizori de servicii turistice, garantandu-va astfel accesul in siguranta la orice destinatie turistica din lume. In baza acestor parteneriate, avem acces în sistemele de rezervari ale celor mai importanti turoperatori si furnizori de servicii turistice, sens in care procesam rapid orice cerere, oferindu-va garantat cel mai bun pret de pe piata la momentul solicitarii pentru pachetul turistic dorit de catre dumneavoastra! Specialistii nostri in turism au o experienta de peste 15 ani in organizarea si comercializarea pachetelor de servicii turistice si ticketing, ceea ce reprezinta un alt avantaj in identificarea celor mai bune oferte turistice, destinate exclusiv membrilor clubului de vacanta!

Desi pe website-ul nostru sunt postate in special oferte speciale sau de ultim moment, echipa noastra va poate pune oricind la dispozitie, o gama variata de servicii turistice pe orice destinatie solicitata de catre dumneavoastra, de la vacante in insule exotice, croaziere luxoase, circuite sau sejururi individuale, pina la city break-uri prin frumoasele capitalele europene. Pentru a putea beneficia de cel mai mic pret garantat pentru o astfel de oferta personalizata, va rugam sa contactati un reprezentant al agentiei noastre!

Rezervarile se pot trimite direct pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro, iar plata se poate efectua la orice sediu al Bancii Transilvania, BRD sau Alpha Bank ori prin internet banking, iar primirea documentelor se face prin e-mail sau posta.