Solicita acum oferta personalizata!

Pentru a obtine cel mai mic pret de pe piata turistica pentru destinatia dorita, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa contactati telefonic un reprezentant al bursei de turism Travel Club!

Imediat ce primim solicitarea, vom scana rapid motoarele de cautare ale celor mai imprortanti furnizori de servicii de turism, dupa care vom alege pentru dumneavoastra cea mai optima oferta pentru destinatia solicitata!

€Pret minim garantat!
Strategia de fidelizare a clientilor nostri consta in oferirea unui discount de 10% pentru serviciile turistice achizitionate pe viitor in cadrul sistemului direct de rezervari online, unde daca doriti sa va organizati singuri vacanta, puteti achizitiona bilete de avion sau efectua rezervari hoteliere, avind acces direct la mii de unitati de cazare din intreaga lume!
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.