Kaliakra Palace 3* Nisipurile de aur

Oferta speciala valabila in perioada 08-15.06

Pret: 200 euro/pers/6 nopti/All Inclusive

Hotelul Kaliakra Palace este in prima linie, la 20 m de malul marii.
Gratuit: 3 piscine exterioare si o piscina interioara, sezlongurile si umbrelele de la piscina, tenis de masa, fitness, sah, darts, volei, mini-fotbal, aerobic, water gym, showuri in timpul zilei si jocuri/animatie.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: gratuita in limita locurilor disponibile.

Hotelul dispune de restaurant cu terasa in aer liber – vedere la mare, lobby bar, cocktail bar, bar la piscina, barbeque, casa de schimb valutar.

€200 7 days
Facilitati copii: animatie in timpul zilei pentru cei mici, kids club, loc de joaca, sectiune pentru copii la piscina exterioara, sectiune separata la piscina pentru copii cu topogane. - Copii 0-1,9 ani – gratuit - Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu un adult – plateste 50% din tariful de adult - Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla/dubla superior cu 2 adulti – gratuit - Copil 2 – 12,9 ani in studio cu 4 adulti – gratuit; copil 2 – 12,9 ani in apartament cu 4 adulti – gratuit - Un adult + 2 copii 2-12,9 ani in camera dubla – fiecare copil plateste 50% din tariful de adult - Al doilea copil 2 – 12,9 ani in camera dubla superior cu 2 adulti – plateste 50% din tariful de adult - Al doilea copil 2 – 12,9 ani in studio cu 4 adulti – plateste 50% din tariful de adult - Al doilea copil 2 – 12,9 ani in apartament cu 4 adulti – plateste 50% din tariful de adult
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.