Hotel Magnolia 3* Albena

Oferta speciala valabila in perioada 01-07.07

Pret: 250 euro/pers/6 nopti/ All Inclusive

Hotel Magnolia, aflat în zona de parc a staţiunii Albena, oferă oaspeţilor săi condiţii ideale pentru o adevărată vacanţă de vară și multe distracţii pentru toate vârstele. Cele 340 de camere sunt modern amenajate, dispun de aer condiţionat şi cablu TV.  Frigider și seif de valori pot fi închiriate la recepție. Restaurantul principal este tip bufet și servește o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională. Hotelul dispune de lobby bar, snack bar și un bar la piscină, unde oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare. Seri tematice și grătare au loc pe tot parcursul săptămânii. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de transfer spre plajă şi retur. La plajă şi piscină se oferă gratuit o umbrelă și 2 șezlonguri pentru fiecare cameră. Activități şi programe de animație pentru adulți şi copii – 6 zile pe săptămână. Wireless gratuit în zonele publice (cu o viteză de 1Mbps). ➡

€250 7 days
Conceptul All Inclusive: Restaurant principal: mic dejun, prânz, cină. Serate tematice: bulgărească, italienească, mediteraneană. Grătare cu diferite tematici de 3 ori pe săptămână. Snack bar: gustări, pizza, salate, fructe, îngheţată, băuturi răcoritoare, bere. Băuturi (până la 23:00h): băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vinuri, bere, sucuri, apă şi băuturi calde. Notă: alcoolul de import, cocktailurile și produsele din tutun sunt contra cost. După 23:00h, toate băuturile sunt contra cost. Animaţie: Program de sport şi de divertisment pentru copi şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămână; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti. GRATUIT: două şezlonguri şi o umbrelă la plajă / pentru fiecare cameră. Saltele sunt disponibile contra cost.
  • Puteti trimite o solicitare pe adresa rezervari@clubulvacantei.ro sau completand formularul de rezervare de mai jos, dupa care veti primi o confirmare privind disponibilitatea serviciilor solicitate si un contract de comercializare a serviciilor turistice, incheiat conform Ordinului Ministerului Turismului nr. 1387/2015
  • Agentia va trimite catre dvs. prin e-mail sau fax o factura proforma pe care o puteti achita prin depunere numerar in conturile agentiei la orice sediu al Bancii Transilvania din tara sau prin transfer bancar (internet banking)
  • Ulterior achitarii facturii proforma si insusirii conditiilor contractuale, documentele fiscale si vaucherele vor fi trimise prin e-mail, fax sau in original prin posta.